Висока вартість ковбаси залежить, перш за все, від ціни, яку встановлюють супермаркети, і зовсім не гарантує якості ковбасних виробів.
Про це повідомляє Голос.UA.
Дійсно, якісний продукт можна зробити лише на дуже хорошому обладнанні, яке саме по собі коштує дорого, відзначають експерти. Наприклад, шприц, яким набивають ковбасу, коштує 110 тис. євро.
У багатьох вітчизняних виробників є якісне обладнання, але, зіткнувшись з величезними розцінками, які виставляють супермаркети на розміщення своєї продукції, виробники швидко втрачають ентузіазм і роблять що доведеться, аби не в збиток.
При цьому дуже важко відрізнити якісну продукцію від неякісної.
Як раніше повідомляла «Судово-юридична газета», в Україні зросло виробництво ковбасних виробів.