Ціна ще не означає якість: що не так з української ковбасою

07:45, 9 жовтня 2017
Висока вартість ковбасних виробів не гарантує їх якості.
Ціна ще не означає якість: що не так з української ковбасою
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Висока вартість ковбаси залежить, перш за все, від ціни, яку встановлюють супермаркети, і зовсім не гарантує якості ковбасних виробів.

Про це повідомляє Голос.UA.

Дійсно, якісний продукт можна зробити лише на дуже хорошому обладнанні, яке саме по собі коштує дорого, відзначають експерти. Наприклад, шприц, яким набивають ковбасу, коштує 110 тис. євро.

У багатьох вітчизняних виробників є якісне обладнання, але, зіткнувшись з величезними розцінками, які виставляють супермаркети на розміщення своєї продукції, виробники швидко втрачають ентузіазм і роблять що доведеться, аби не в збиток.

При цьому дуже важко відрізнити якісну продукцію від неякісної.

Як раніше повідомляла «Судово-юридична газета», в Україні зросло виробництво ковбасних виробів.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Михайло Слободін
    Михайло Слободін
    суддя Східного апеляційного господарського суду
  • Михайло Новіков
    Михайло Новіков
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики