Київська міська держадміністрація затвердила вимоги і правила для роботи літніх та сезонних майданчиків кафе, ресторанів в умовах карантину. Про це повідомляє прес-служба КМДА.
Правила включають в себе наступне:
Заклади повинні дотримуватися загальних протиепідемічних вимог і правил дезінфекції — щоденна термометрія, забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту на 5 днів, організація збору використаних масок і рукавичок для утилізації.
На входах повинен бути санітарний контроль. Людей з ознаками ГРВІ допускати не будуть. Всі клієнти повинні бути в масках і чекати своєї черги за межами приміщень. Заклади повинні встановити дозатори або диспенсери з антисептиком.
Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Чернівцях всупереч карантину працювали 14 закладів.
Наразі в Україні зафіксовано майже 15 тисяч випадків COVID-19.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.