В Україні почав знижуватись ажіотажний попит на продукти харчування, який розпочався після запровадження карантину. Про це повідомив заступник міністра економрозвитку Тарас Висоцький на своїй сторінці в Facebook.
«Ажіотажний попит на продукти, який спостерігався два останні тижні, зупинився, обсяги реалізації поступово знижуються, торгові мережі поповнюють свої запаси. За останній тиждень найпомітніше зменшилася реалізація цукру (-27%), сала (-30%) і вершкового масла (-50%). Щодо ТОП-3 продуктів, із приводу яких найбільше дискутували останніми днями, то ажіотаж довкола них і їх реалізація, також знижуються: гречка (-17%), борошно (-10%), цибуля (-22%)», — йдеться у повідомленні.
Раніше «Судово-юридична газета» писала, яких заходів безпеки потрібно дотримуватися на роботі під час карантину.
Такж ми повідомляли, чому в карантин слід виходити на прогулянку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.