Укрзалізниця оголосила про запуск в тестовому режимі повноцінних обідів на обраних поїздах. Як зазначається, меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі УЗ.
Відтак, з цього тижня розпочинається тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах, а саме:
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання, зауважують в УЗ.
У провідників зазначених поїздів можна замовити:
Вартість страв становить від 170 до 190 гривень.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.