Закладам громадського харчування дозволили приймати гостей у залах. Про це йдеться в розпорядженні КМДА від 22 червня. Про вимоги щодо роботи закладів йдеться, починаючи з пункту 93 «Вимоги щодо роботи закладів громадського харчування».
Зокрема зазначається, що у закладах, що здійснюють обслуговування в приміщенні, забороняється самостійний вхід відвідувачів до закладу без супроводу персоналу. Окрім цього, забороняється функціонування дитячих кімнат, проведення свят, бенкетів, майстер-класів, публічних подій тощо, в яких беруть участь більше 10 осіб; готувати їжу на відкритих кухнях (окрім тих, що відгороджені від відвідувачів перегородкою).
Меню буде розміщуватися для безконтактного ознайомлення біля входу або місця прийняття замовлення у кількості, достатній, щоб уникнути скупчення людей, або на столах з матеріалу, що дозволить проведення обробки дезінфекційним засобом. Дозволяється видача одноразових паперових меню з їх подальшою утилізацією.
Працівники закладу мають обслуговувати відвідувачів у масках, окулярах та одноразових рукавичках. Після кожного зняття засобів індивідуального захисту працівник повинен ретельно помити руки з милом або обробити їх антисептиком.
Суб’єкт господарської діяльності повинен буде забезпечити постійну наявність рідкого мила, антисептиків та паперових рушників у санвузлах.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.